×

te

sdfsdsds

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Kom igång med din Run Profiler

Grattis! Du är på väg att komma igång med din träning med hjälp av Run Profiler. Nedan berättar vi hur du gör för att komma igång med din Run Profiler. Det är viktigt att du när du ska koppla ihop din sula med din telefon för första gången att du har sulan på laddning. När du drar ur sladden ur sulan så startar sökningen mot din telefon via Bluetooth.

#1 Ladda ner Digitsole Run Profiler App

Dina RUN PROFILER sulor styrs med hjälp utav vår dedikerade app. Den finns tillgänglig för IOS (IPhone 4s och senare) samt Android (Version 5.0 och senare). Börja med att ladda ner appen till din telefon. Välj nedan mellan Android eller IOS. Kolla gärna varje gång du sedan ska använda sulan efter uppdateringar i appen. Detta för att utvecklingen av sulan går fort och nya applikationer och förbättringar sker löpande.

OBS! För att koppla dina sulor till en telefon, se då först till att de är fullt laddade. När den röda lampan slocknar så är de klara och har en användningstid på cirka 2 timmar och 30 minuter.

#2 Starta upp din personliga profil

  1. Börja med att skapa ett inlogg - välj att göra detta med antingen Twitter eller Facebook.

2. Fyll i ditt användarnamn och välj en profilbild.

3. För att dina sulor ska kunna ge en precis mätning och analys av din träning behöver de mer info om dig. Fyll i höjd, vikt, födelsedatum mm.

4. När dina sulor är FULLT LADDADE så kan du koppla dem till din telefon. Dra ur laddkabeln och synkronisera dina sulor med din telefon. OBS! Bluetooth måste vara aktiverat i din telefon. Följ sedan anvisningarna som följer i appen för att komma igång med dina Run Profiler sulor.

5. När du synkroniserat dina sulor med Digitsole Run Profiler app så kan du sedan bege dig ut på ditt första träningspass. Om du skall använda dig av löpningscoachning så kommer appen be dig gå 200 steg i snabb takt. Detta måste göras för att sulan sedan skall kunna anpassa analysen och coachningen just till dig och dina behov.

TOP