×

te

sdfsdsds

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

RUN PROFILER - en digital löp- och cykelcoach

Digitsole har skapat den perfekta följeslagaren för att hjälpa dig att bli en bättre löpare eller cyklist och hjälper dig att nå dina träningsmål. Run Profiler sulan ger individuell muntlig coachning i realtid under träningspasset och förfinar användarens teknik, utvecklar användaren att bli effektivare och minskar risken för skador. Från och med sommaren 2017 får användaren nu både en coach för löpning och cykling i samma produkt.

Skapar en steganalys i 3D

RUN PROFILER analyserar inte bara ditt löpsteg i 3D, utan även din fots position i steget samt kraften i ditt steg.

Riskanalys

RUN PROFILER känner av när du börjar bli trött och coachar dig under passet så att risken för skador minimeras. Träningspasset kan sedan, kilometer för kilometer, analyseras för att minska skaderisken inför nästa pass.

Nu med BIKE PROFILER

I samma app kommer nu även cykel-applikationen till IOS. Med den kan du mäta kadens, vinkel på dina fötter under cykelpasset, följa GPS, kalorier mm.

Mät och förbättra din löpning

Genom mätning av teknik och löpsteg, analyserar och visar RUN PROFILER hur du kan spara energi och förbättra ditt resultat och din prestation.

Audio Coachning

Med RUN PROFILER och Run Profilers app får användaren muntlig individuell coachning i realtid under träningspasset.

Kom igång och använd din Run Profiler

Ladda ner RUN PROFILERS egen app i App store, öppna appen och följ sedan anvisningarna och skaffa ett unikt användarkonto för dig. Koppla samman din sula med din telefon via appen genom att starta appen när din sula är fulladdad, dra ur laddsladden ur sulan, placera gärna din telefon nära sulan och sedan tryck synkronisera. Sulan och din telefon synkroniseras sedan. Placera sulan i dina träningsskor och följ instruktionerna som du får av din audio coach. Sen är det bara att komma igång och springa och utvecklas i din löpning. RUN PROFILERS rapporterar alla fakta som registreras under din löptur i Digitsoles egen RUN PROFILERSapp, du coachas på vägen och kan sedan lära dig om din löptur i efterhand. Happy running!

Individuell passform

Längst fram i tåpartiet ges du möljlighet att justera din RUN PROFILER så att den passar din storlek och sko. Placera din befintliga sula mot din nya RUN PROFILER sula och klipp sedan med en sax längs den markering som finns på RUN PROFILER sulan som ligger närmast din storlek. (OBS! Var noga med att inte klippa längre in än den innersta markeringen. Risk finns att skada tekniken i sulan.)

Stöd och ergonomi

RUN PROFILERS är uppbyggd för att ergonomiskt ge ett bra stöd och stötdämpning under hela löpturen.

Ladda och synka din sula med telefonen

På ena sulans långsida finns själva laddningsuttaget. Den döljs bakom en liten skyddande gummiflik. Använd den sladd som följde med din sula och koppla till en usb-enhet för att ladda sulan. När sladden tas ur sulan när den är fulladdad kan den synkas med din telefon.

THE CONNECTED SMART INSOLE. EXPERIENCE RUNNING 2.0

Run Profiler analyserar ditt steg för att visa dig hur du ska spara på energi och bli mer effektiv i din löpning. Ge dig själv chansen att blir ditt bästa löparjag tillsammans med Run Profiler. Det är enkelt. Du får hjälp direkt. Och du blir bättre. Satsa på dig själv och din löpning.

Teknisk info

*All measurements mentioned are for a Run Profiler insole and packaging in 8.5/9.5/10 US Men size.

 • Antibacterial material
 • Weight: 167g*
 • Measurements: 29x9,5x2cm or 11,4x3,74x0.78in *
 • Distance displayed: Miles or Meters
 • Sizes available: from US men 4 to 13; US Women 6 to 11 (see sizing chart here)
 • Connectivity: Bluetooth 4.0.
 • Compatibility: iOS (9.0 and above); Android (5.0 and above); Apple Health
 • Charging: USB cable with double micro USB ends for your insoles included
 • Battery life: up to 7 days (depending upon use)
 • Battery type: Lithium polymer
 • Water resistant: IP56 rated
 • Packaging: Pair of insoles + Double micro USB Cable + User manual
 • Packaging Dimensions: 35x12.5x4.8cm / 13.78x4.92x1.9 inches*
 • Packaging Weight: 341g*
TOP