×

te

sdfsdsds

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

VARMA FÖTTER MED WARM SERIES VÄRMESULOR

Warm Series är en värmesula som passar för de flesta utomhus- och sportaktiviteter. Några exempel på användningsområden är vandring, cykling, jakt, golf, motorcykel, snowboardåkning, längdskidåkning, skoteråkning, långfärdsskridskoturer och promenader där kylan gör sig påmind genom kalla fötter. Värmesulorna fungerar, med sin enkla och smidiga värmejustering via mobilen, mycket bra vid tillfällen där användaren rör sig mellan inom- och utomhusmiljöer såsom vid pendling eller inom yrken som poliser, snickare med flera. Värmesulan Warm Series kan också ge positiva effekter för dem som har blodcirkulationsproblem i fötterna, exempelvis Raynauds fenomen, då möjligheten att ställa värmen är anpassat för respektive fot.

Ger värme i favoritskorna

Värmesulor Warm Series 1995:-

Bästa presenten till den frusne

Värmesulor Warm Series 1995:-

1. Ladda ner Warm Series app

Ladda ner Digitsoles Warm Series app till din smarttelefon i Google Play Store (Android) eller App Store (iOS) och skapa ett konto i appen. OBS! Det är viktigt i detta steg att dina sulor INTE är påkopplade.

2. Ladda sulorna

Ladda sulorna med bifogad sladd. Uppladdningen tar cirka 2,5 h och de är fulladdade när den röda LED-lampan på innersulan blinkar (version 4) eller när LED-lampan är helt släckt (version 5). När sulorna är fulladdade, slå sedan på dem genom att trycka på knappen på insidan av varje sula och kontrollera att ljuset är grönt. Stäng sedan av dem innan du börjar para ihop sulorna med appen.

3. Para ihop sulorna och appen och börja uppvärmningen

För att ansluta dina sulor, aktivera Bluetooth på din smarttelefon och starta Warm Series-appen. Följ instruktionerna i appen. När appen upptäckt dina sulor är de anslutna. När båda dina sulor är anslutna kan du ställa in önskad temperatur grad för grad.

Ansluten

Vår applikation finns tillgänglig för iOS (senare version än 9.0) och Android (senare version än 5.0) och gör att du kan ansluta dina inläggssulor med Bluetooth (BLE)-anslutning till din smarttelefon. Via appen kan du ställa in temperaturen på varje sula separat och få info om din dagliga aktivitet.

Smart värme

Warm Series värmesula har en inbyggd termostat som automatiskt reglerar temperaturen i dina skor till önskad värme. Detta garanterar en stabil och bekväm temperatur under hela dagen oavsett om du rör dig mellan olika köldgrader vare sig inomhus eller utomhus, och om du är aktiv eller inte.

Tracking

Med Warm Series får du exakt kontroll, inte bara över antalet steg, utan även det avstånd du gått samt kaloriförbränning. Den karta som genereras kan sedan sparas.

Lättviktig och ergonomisk form

Warm Series är försedd med en flexzon som optimerar fotens naturliga rörelse, ett medelstartkt fotvalvstöd och ett X-vridsystem för att stärka fotens stabilitet.

Läs om några av de vanliga frågorna vi får kring Warm Series här >>

Teknisk info

 • Vikt: 120 till 150 g (3.8 ounces)
 • Maximal värmenivå: 45°C (113°F)
 • Värmereglering: termostat
 • Temperaturenhet: Fahrenheit eller Celsius
 • Avståndsenhet: miles eller meter
 • Tillgängliga storlekar: 36 till 47 EUR
 • Batterieffekt: Hi-Cap laddningsbart
 • Batteriliv: från 2 till 6 timmar (beroende på användning och omgivning). Litiumbatterier ger bättre effekt efter de 5-10 första laddningarna.
 • Laddningssystem: mikro-USB-kabel
 • Anslutning: Bluetooth 4.0
 • Matérial: Neotech, Soft Touch PU

SÅ TYCKER ANVÄNDARNA OM WARM SERIES

Karin E.

Ridlärare och ryttare, Blenarp
”Att jobba utomhus i kyla är jobbigt och energislukande, men med varma fötter är halva problemet borta. Fötter och händer är tuffast att hålla varma vid ridning och vid att hålla lektioner. Med Digistole värmesulor och mössan på känner jag mig varm trots kalla ridhus, och då även avslappnad. Detta är viktigt i mitt jobb som tränare – min energi måste gå till mina elever, inte till min värmereglering!”

Anders B.

Jägare och vinterfiskare, Gyttorp
”Som passkytt kan man bli stående under längre tid och då har det fungerat bra med sulorna. Ska man sen röra på sig, gå med hund eller förflytta sig är det bra att snabbt kunna byta temperatur på sulorna och det har fungerat väldigt bra. Har haft andra värmesulor som bara går att ställa i tre olika steg och som varit krångliga att byta temperaturen på. Digitsoles värmesulor är väldigt enkla att använda, lätt att reglera temperatur, sköna att gå i.”

Henrik E.

Fiskare, Östersund
”Suveräna! Uppfyller det som utlovas. Har mest använt dem i båten under ’vintertid’ november–april och de håller fötterna varma och goa.”

Malin M.

Polis, Östersund
”Jag jobbar som polis i yttre tjänst och har företrädesvis använt Digitsole då jag jobbat utomhus i olika situationer som trafikolyckor, eftersök av försvunnen person, trafikbevakning, fotpatrullering. Jag tycker sulorna håller mig varm.”

Jean-Marc C.

Skidtränare och fd. skidskytt, Östersund
”Jag tycker att Digitsole-sulorna är helt suveräna! Jag jobbar som skidtränare och står nästan varje dag ute i snön i längdskidpjäxor. Dessa pjäxor är i plast och carbon och har en dålig isoleringsförmåga, men med Digitsole har jag aldrig frusit!”

Mimi B.

Jägare och skoteråkare, Gävle
”Jag har använt mina sulor vid jakt och när jag vart i fjällen och åkt skoter. Jag tycker sulorna är perfekt! Man märker inte ens av att man har dom i skorna mer än att fötterna håller sig varma. Som hundförare i jakten får man gå på blöta myrar m.m. och blir lätt kall, så dessa passade mig perfekt.”
TOP